ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ДІЯЛЬНІСНИХ ЯКОСТЕЙ ЗІ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖЕННЯ В МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ

Автор(и)

  • Тетяна Лазарєва Українська інженерно-педагогічна академія Автор https://orcid.org/0000-0003-4435-3345
  • Ірина Цихановська Українська інженерно-педагогічна академія Автор https://orcid.org/0000-0002-9713-9257
  • Лілія Глущенко Українська інженерно-педагогічна академія Автор

DOI:

https://doi.org/10.31376/2410-0897-2024-2-55-39-46

Ключові слова:

професійне навчання, майбутні інженери-технологи харчової галузі, здоров’язбережувальна компетентність, організаційно-діяльнісні якості, педагогічний експеримент

Анотація

Експериментальна перевірка сформованості організаційно-діяльнісних якостей зі здоров’язбереження свідчить про ефективність розробленої методики формування здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Результати формувального етапу експерименту показали, що в експериментальній групі середні значення показників перебувають у межах 2,1...2,2, що вище середнього рівня, тоді як у контрольній групі середні значення – межах 1,65..1,8, що нижче середнього рівня. Приріст середніх значень показників сформованості організаційно-діяльнісних якостей зі здоров’язбереження в експериментальній групі по відношенню до контрольної групи становив 18,18…21,43 %

Завантаження

Опубліковано

2024-10-17

Номер

Розділ

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ВИЩОЇ ШКОЛИ

Як цитувати

ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ДІЯЛЬНІСНИХ ЯКОСТЕЙ ЗІ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖЕННЯ В МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. (2024). Вісник Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка, 2(55). https://doi.org/10.31376/2410-0897-2024-2-55-39-46