ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ДІЯЛЬНІСНИХ ЯКОСТЕЙ ЗІ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖЕННЯ В МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
DOI:
https://doi.org/10.31376/2410-0897-2024-2-55-39-46Ключові слова:
професійне навчання, майбутні інженери-технологи харчової галузі, здоров’язбережувальна компетентність, організаційно-діяльнісні якості, педагогічний експериментАнотація
Експериментальна перевірка сформованості організаційно-діяльнісних якостей зі здоров’язбереження свідчить про ефективність розробленої методики формування здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Результати формувального етапу експерименту показали, що в експериментальній групі середні значення показників перебувають у межах 2,1...2,2, що вище середнього рівня, тоді як у контрольній групі середні значення – межах 1,65..1,8, що нижче середнього рівня. Приріст середніх значень показників сформованості організаційно-діяльнісних якостей зі здоров’язбереження в експериментальній групі по відношенню до контрольної групи становив 18,18…21,43 %
Завантаження
Опубліковано
2024-10-17
Номер
Розділ
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ВИЩОЇ ШКОЛИ
Як цитувати
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ДІЯЛЬНІСНИХ ЯКОСТЕЙ ЗІ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖЕННЯ В МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. (2024). Вісник Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка, 2(55). https://doi.org/10.31376/2410-0897-2024-2-55-39-46